ХОРИЗОНТ ЕВРОПА - ИНФО ДАН

Канцеларија за међународне пројекте Универзитета у Крагујевцу ће у петак, 9. априла 2021. године у 14 часова, одржати онлајн Инфо дан. Инфо дан ће се фокусирати на тренутно познате новине у програму Хоризонт Европа.

Continue Reading

Print

ПРЕДЛОЖИТЕ СВОЈА РЕШЕЊА ЗА ОЧУВАЊЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Уколико вас занима заштите животне средине и имате идеје за енергетски ефикаснији и здравији начин живота на Универзитету у Крагујевцу, имамо праву информацију за вас! Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са још четири европска универзитета, организује CLIMAVERSITY VIDEO CONTEST ТАКМИЧЕЊЕ.

Continue Reading

Print

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА МОБИЛНОСТИ

У жељи да наставном и ненаставном кадру Универзитета у Крагујевцу приближимо информације о активним конкурсима за Еразмус+ програм мобилности у сврху учења и стицања нових вештина, Универзитет у Крагујевцу одржаће Онлајн презентацију Еразмус+ програма мобилности, у понедељак, 22. марта 2021. године са почетком у 12 сати.

Continue Reading

Print

ЕРАЗМУС+ СТИПЕНДИРАНА МОБИЛНОСТ ЗАПОСЛЕНИХ

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за Еразмус+ стипендирану мобилност наставног и ненаставног особља у партнерским земљама.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас