ОНЛАЈН ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

ФМГ Краљево ће у суботу 17. априла 2021. г, од 14 часова, организовати ОНЛАЈН ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА под називом „ПУТЕМ НЕТА ДО ФАКУЛТЕТА“. Сви заинтересовани могу се информисати и упутити питања у вези студијских програма, пријемног испита и предстојећег уписа на ФМГ Краљево.

Continue Reading

Print

Allplan Student Competition

Студент си грађевинског факултета? Занима те дигитализација грађевинске индустрије, нове технологије, софтвери, квалитетно пројектовање и БИМ начин рада? Желиш научити како да направиш врхунске БИМ моделе или већ имаш разрађене идеја за пројекте? Желиш ли радити у Allplan софтверу?

Continue Reading

Print

ОНЛАЈН РАДИОНИЦЕ ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и ове године организује традиционалне Априлске радионице за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу. Програм ће и ове године бити одржан онлајн.

Continue Reading

Print

Обавештење о вакцинацији заинтерeсованих студената

На основу дописа Дома здравља у Крагујевцу, упућеног установи Студентски центар у Крагујевцу, бр. 885 од 22.03.2021. године о почетку вакцинације студената заинтересованих за имунизацију против вируса Covid - 19, обавештавају се студенти - корисници услуга установе, као и студенти крагујевачког Универзитета:

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас