English   Srpski

Програм доделе стипендија компаније Siemens Mobility

Представници компаније Siemens Mobility d.o.o. Cerovac ће у петак, 17. маја одржати презентацију програма доделе стипендија за школску 2024/2025. годину за студенте студијског програма машинско инжењерство. Презентација ће бити одржана у конференцијској сали ФМГ Краљево са почетком у 12 часова.

Continue Reading

Print

Сачувајмо хуманост

Студенти Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву су се током протекле недеље придружили још једној хуманитарној акцији добровољног давања крви организованој у сарадњи са Црвеним крстом Краљево.

Continue Reading

Print

Свечана додела диплома

ФМГ Краљево позива студенте који су дипломирали на ОАС и МАС машинског инжењерства, ОАС грађевинског инжењерства и ОАС инжењерства заштите на раду, у току школске 2022/2023. године, да присуствују свечаној додели диплома.

Continue Reading

Print

Акција добровољног давања крви

Студентски парламент Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву позива све људе добре воље, да се придруже великој акцији добровољног давања крви, коју с поносом организујемо у сарадњи са Црвеним крстом. Ова племенита иницијатива дешава се у склопу Међународне недеље Црвеног крста под називом "Сачувајмо хуманост", а чији је домаћин ове године Рашки управни округ.

Continue Reading

Print

Дан отворених врата

И ове године, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву организује манифестацију „Дан отворених врата“, намењену ученицима средњих стручних школа и гимназија који намеравају да упишу студије машинства, грађевинарства, заштите на раду и информационих технологија и система.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас