Конкурс "НеМогући дизајн 2021"

Конкурс за најбоље дизајнерско решење и израду прототипова младих дизајнера. Конкурс за студенте, дизајнере и инжењере узраста од 18-35 година. Направите најкреативнији 3Д модел и освојите 3Д штампач. Право учешћа имају држављани Србије, Босне и Херцеговине и свих држава ЕУ.

Continue Reading

Print

Стипендирана мобилност студената у сврху праксе

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану мобилност студената у сврху праксе у оквиру Еразмус+ програма.

Continue Reading

Print

Стипендије Владе Француске

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Француским институтом и Campus France агенцијом органузује Онлајн презентацију стипендија за студије у Француској, у среду, 3. марта 2021. године у 12.00 часова путем BigBlueButton платформе.

Continue Reading

Print

Најбоља студентска иновација

Почело је пријављивање учесника на такмичење за најбољу студентску иновацију у Србији за 2020. годину и биће отворено до 15. марта 2021., док ће пријављивање за реализовану иновацију бити отворено до 05.маја 2021. године.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас