English   Srpski

Свечана додела златних индекса

На Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву ће у петак, 30.9.2022. године, бити обављена свечана додела златних индекса бившим студентима, који су школске 1972/1973. године уписали студије машинства на одељењу Машинског факултета Београд у Краљеву.

Continue Reading

Print

Прикупљање писмених понуда

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву Универзитета у Крагујевцу расписује оглас ради давања у закуп непокретности у својини Републике Србије путем прикупљања писмених понуда.

Continue Reading

Print

Додела златних индекса

Са великим задовољством позивамо своје бивше студенте, машинске инжењере, који су школске 1972/1973. године уписали студије машинства на одељењу Машинског факултета Београд у Краљеву и дипломирали, ради доделе Златних индекса, поводом свечаног обележавања 50. година од уписа на студије машинства.

Continue Reading

Print

Први у региону

У периоду од 15.8. до 26.8. 2022. године, др Небојша Здравковић, ванредни професор на Катедри за тешку машиноградњу, реализовао је обуку инжењера пројектног бироа компаније Унипромет д.о.о. из Чачка, за коришћење софтверског пакета Autodesk Inventor Nastran.

Continue Reading

Print

ЈАВНИ ПОЗИВ

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву упућује јавни позив, за пријаву заинтересованих кандидата за потенцијални избор у наставничка звања као и заснивање радног односа на Факултету.

Continue Reading

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас