English   Srpski

Долазни студенти

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву Универзитета у Крагујевцу прихвата све студенте ОАС, МАС и ДАС студијског програма Машинско инжењерство, као и студенте ОАС студијских програма Грађевинско инжењерство и Инжењерства заштите на раду сагласно важећем каталогу курсева. Уколико желите да реализујете своју мобилност на Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву у оквиру Еразмус+ програма потребно је да:

  • Проверите са вашом матичном институцијом да ли имате потписан уговор са Универзитетом у Крагујевцу или да проверите овде;
  • Замолите вашег институционалног координатора да пошаље Вашу номинацију за Еразмус+ мобилност Одељењу за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу;
  • Изаберите одговарајуће предмете из нашег каталога курсева;
  • Пошаљете Ваш Уговор о учењу.

Постоји могућност за долазне студенте и смештаја у студентском дому који се налази у непосредној близини факултета. Уколико желите да за време мобилности будете смештени у студентском дому контактирајте факултетског координатора на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. а ми ћемо Вас обавестити о могућности смештаја за период реализације Ваше мобилности.

Уколико долазите из земаља које имају визни режим за Републиком Србијом проверите процедуре за подношење захтева за одобрење уласка у земљу.

Све додатне информације везане за боравак, смештај, осигурање на Универзитету у Крагујевцу можете пронаћи овде.

Predmeti na engleskom jeziku
Ponuda za praksu

За све додатне информације можете контактирати факултетског Еразмус+ координатора:

Проф. др Горан Марковић
Канцеларија 208
Tel: +381 36 383269
Fax: +381 36 383269
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас