English   Srpski

Конкурс за стипендирану мобилност ненаставног кадра

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет расписује Конкурс за стипендирану одлазну мобилност ненаставног кадра свих чланица Универзитета у Крагујевцу (STТ: Staff mobility for training).

На конкурс се може пријавити ненаставни кадар свих чланица Универзитета у Крагујевцу (доступна је 1 стипендија по чланици: факултети, Универзитетска библиотека, Институт за ИТ и Ректорат).

У ненаставни кадар се не убраја наставно особље чланица Универзитета у Крагујевцу које је тренутно именовано на мандатне функције од стране надлежних органа Универзитета у Крагујевцу, односно надлежних органа чланица Универзитета у Крагујевцу (нпр. декан, продекан, ректор, проректор, управник института, центра, одсека, шеф катедре и сл.).

Мобилност запослених реализоваће се у току зимског семестра академске 2024/2025. године. Конкретан период реализације мобилности селектовани кандидати утврђују директно са институцијом-домаћином.

Листа потребних докумената за пријаву – можете преузети ОВДЕ.

Листа партнерских универзитета на којима запослени могу реализовати мобилност доступна је ОВДЕ.

Више информација можете видети на следећем ЛИНКУ.

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас