English   Srpski

Куп Ректора 2010

kup-rektora-2010

У организацији Спортског савеза студената Универзитета у Крагујевцу у недељу, 18. априла у Крагујевцу одржано је традиционално спортско такмичење „Куп ректора 2010“.

На Kупу је учествовало 11 факултета, који су се такмичили у 7 дисциплина, а игре су се одвијале на више терена, клубова и у стрељани. Преко 800 студената са Универзитета у Крагујевцу бранили су боје својих факултета и у мушкој и у женској конкуренцији.

Око 60 студената краљевачког Машинског факултета учествовало је у више дисциплина: фудбал, одбојка, рукомет, стони тенис, стрељаштво, шах... У свакој од ових дисциплина студенти су показали ефикасну игру, постигли су доста погодака и оно што је најважније – оставили су пример осталим факултетима шта значи фер и коректна игра.

У жестокој борби за одбрану боја нашег факултета, најбоље резултате постигли су женска екипа у Рукомету и мушка екипа у Стрељаштву, који су се у Краљево вратили са бронзаном медаљом.

Након такмичења уследило је званично проглашење победника и додела пехара и медаља најбољима.

На оваквим дешавањима није важно победити, најважније је оставити добар утисак, у чему су наши студенти, без икаквих ограда, били убедљиво најбољи.

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас