English   Srpski

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/sport/kup-rektora-2008

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/kup-rektora-2008

Куп Ректора 2008

kup-rektora-2008

У организацији Студентског парламента Педагошког факултета у Јагодини у недељу, 13. априла одржано је традиционално спортско такмичење „Куп ректора 2008“.

Куп је отворио декан Педагошког факултета проф. мр Сретко Дивљан и у кратком обраћању студентима је пожелео пуно среће у предстојећим такмичењима.

На купу је учествовало 11 факултета, који су се такмичили у 7 дисциплина, а игре су се одвијале на више терена, клубова и у стрељани у Јагодини и Ћуприји. Преко 800 студената како из Јагодине, тако и из Крагујвеца, Чачка, Ужица и наравно најбољег Краљева до 20 сати бранили су боје свог факултета и у мушкој и у женској конкуренцији.

Око 60 студената краљевачког Машинског факултета учествовало је у више дисциплина: фудбал, одбојка, рукомет, стони тенис, стрељаштво, шах... У свакој од ових дисциплина студенти су показали ефикасну игру, постигли су доста погодака и оно што је најважније – оставили су пример осталим факултетима шта значи фер и коректна игра.

У жестокој борби за одбрану боја нашег факултета, најбоље резултате постигла је мушка екипа Одбојке, који су се у Краљево вратили са сребрном медаљом. Женска екипа у стоном тенису освојила је треће место.

Након такмичења у клубу „Апис“ у Јагодини уследило је званично проглашење победника и додела пехара и медаља најбољима.

На оваквим дешавањима није важно победити, најважније је оставити добар утисак, у чему су наши студенти, без икаквих ограда, били убедљиво најбољи.

Галеријa

{gallery}sport/kup-rektora-2008{/gallery}

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас