English   Srpski

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

У суботу, 26.6.2021. године, на ФМГ Краљево одржана је традиционална годишња додела диплома, студентима који су завршили Основне академске студије машинског и грађевинског инжењерства и Мастер академске студије машинског инжењерства.

Дипломе су додељене студентима који су дипломирали у претходне две године, будући да претходне године због познатих околности везаних за епидемију COVID 19, свечана додела диплома није организована. Укупно 102 дипломе, доделили су декан ФМГ Краљево, проф. др Миле Савковић и продекан за наставу, доц. др Александра Петровић.

Готово сви дипломци Мастер академских студија су већ одавно у радном односу, али оно што посебно радује је да се тај тренд примећује и код дипломаца са Основних академских студија. Из разговора са студентима могло се закључити да су задовољни условима рада као и да су спремни да се доказују, уче и напредују у каријерама, за шта је у великој мери заслужна добра основа коју су стекли на факултету.

ФМГ Краљево позива све дипломиране студенте, да попуњавањем овог упитника помогну формирању Алумни клуба студената Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву. Циљ формирања овог клуба је међусобно повезивање свих генерација дипломираних студената као и успостављање и одржавање везе између Факултета и бивших студената. Жеља нам је и да кроз предлоге и примедбе бивших студената заједнички унапредимо рад нашег Факултета.

Пре попуњавања пријаве, молимо Вас, да ако сте у могућности припремите и једну Вашу фотографију (пожељно са радног места) коју бисте приложили у базу.

Линк за пријаву: http://tinyurl.com/ybe2zg8n

ГАЛЕРИЈА

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас