English   Srpski

Raising Starts Info dan

Отворен је нови позив за Raising Starts, први pre-seed акцелераторски програм у Србији који стартаповима у најранијим фазама развоја иновативних производа и услуга обезбеђује стручну и финансијску подршку за убрзан развој.

Програм спроводи Научно-технолошки парк Београд, у партнерству са Научно-технолошким парком Ниш и Научно-технолошким парком Чачак, уз подршку Владе Швајцарске.

Пријаве су отворене до 28. децембра у подне на званичној страници програма.

Кроз интензивна предавања и радионице стартапови на програму стичу неопходно усмерење, знања и вештине да развијају свој иновативни бизнис и приступе тржишту, менторе са међународним искуством који су прошли глобални стартап пут, грант до 20.000 CHF бесповратно (no equity) и подршку заједнице успешних оснивача, ментора и инвеститора. Као такав, прогам је идеалан први корак за стартапове који су се тек упустили у развој иновативних производа и услуга - одскочна даска до тржишта, спремности за даље инвестиције и глобални раст.

На актуелни Јавни позив могу конкурисати стартап тимови од најмање 2 члана и иновативне компаније основане не дуже од две године до датума објављивања Јавног позива. Уз свеобухватне обуке, стартаповима је омогућен и приступ савременим иновационим лабораторијама и посебна подршка у области заштите интелектуалне својине, а након програма стартапови остају део заједнице научно-технолошких паркова која им отвара нова врата и могућности кроз конекције са међународним менторима, инвеститорима и другим стартап оснивачима.

У петак, 16.12.2022. године, ће у организацији НТП Чачак бити одржан ИНФО дан о програму Raising Starts. INFO дан ће се одржати у конференцијској сали ФМГ Краљево, са почетком у 11 часова.

Теме ИНФО дана:

  • НТП ЧАЧАК
  • Иновациона заједница
  • Развој стартапова
  • Raising Starts

ПРИДРУЖИ НАМ СЕ И ТИ!

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас