English   Srpski

Омладински самит "Отворени свет"

Први међународни омладински самит ,,Отворени свет" на коме је учествовало више од две и по хиљаде људи из 47 земаља света, одржан је крајем протеклог месеца на Златибору.

Самит је одржан у организацији Фондације ,,Заједно за младе - проф. др Даница Грујичић". На Самиту су учествовали најуспешнији студенти из Србије и региона, као и представници Мађарске, Словачке, Италије, Шпаније, Мексика, Бразила, Индије, Кине, Филипина и многих других земаља.

Догађај се реализовао под покровитељством Председника Републике Србије уз подршку осам министарстава Владе Републике Србије и преко 80 градова и 30 општина.

На самиту је учествовало више од две и по хиљаде људи из 47 земаља света, а идеја самита је окупљање најталентованијих и најуспешнијих младих лидера и позиционирање Србије међу земље које активно окупљају и подржавају младе људе.

Преко 100 предавача, истакнутих и успешних личности из различитих области, из јавног и пословног света међу којима су министри, представници државних институција, највиши представници приватног сектора, представници хуманитарних и невладиних организација, ректори домаћих и светских Универзитета и врхунски уметници,л пренели су учесницима кроз предавања своја искуства, отворили нове перспективе и подстакли их на размену мишљења.

ГалеријА

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас