English   Srpski

Пријава за Дане отворених врата

ФМГ Краљево ће у наредне две недеље, током среде, четвртка и петка (25, 26. и 27. маја, као и 1, 2. и 3. јуна) организовати манифестацију ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА. Сви заинтересовани, моћи ће се обиласком факултета и студентског дома информисати о условима студирања, постојећим и будућим студијским програмима, пријемном испиту и предстојећем упису на ФМГ Краљево.

Осим тога, биће речи о могућем запослењу, студентском животу, стипендијама, међународним размена, смештају у студентском дому и другим важним студентским темама.

Директан разговор са продеканима за наставу и међународну сарадњу, наставницима, асистентима и студентима ФМГ-а, омогућиће будућим бруцошима и њиховим родитељима да стекну јаснију слику о условима које нудимо.

Свим учесницима манифестације обезбеђен је бесплатан ручак у студентском дому.

За учешће на манифестацији ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА могу се пријавити појединци и/или школе.

Уколико сте заинтересовани да на манифестацији учествујете као појединац, можете то учинити путем следећег линка: ПРИЈАВА ЗА ПОЈЕДИНАЧНЕ ПОСЕТЕ.

Уколико на ДАНЕ ОТВОРЕНИХ ВРАТА долазите са школом, пријаву за учешће у том случају обавља надлежни наставник путем следећег линка: ПРИЈАВА ЗА ГРУПНЕ ПОСЕТЕ.

Пријаве за учешће отворене су до 16:00 часова у четвртак, 2. јуна 2022. године.

ЗНАЊЕ ЈЕ СИГУРАН ПУТ!

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас