English   Srpski

Инфо дан посвећен иновативном предузетништву

Универзитет у Крагујевцу, уз подршку чланова иновационе заједнице, за студенте и дипломце Факултета за машинство и грађевинарство, као и за све оне који имају иновативне идеје и желе да чују више информација о започињању сопственог посла организује Инфо дан посвећен иновативном предузетништву.

Инфо дан ће бити организован у уторак, 17. маја 2022. године на Факултету за машинство и грађевинарство, са почетком у 13.30 часова.

Инфо дан је посвећен представљању иновационих капацитета, односно ресурса које млади могу користити, а који постоје унутар региона у ком се налазе факултети Универзитета у Крагујевцу.

Циљ инфо дана је да, промовисањем предузетништва, иновација и стартапова, пружи подршку младима, мотивише их и охрабри на путу започињања сопственог посла и настајања њихових стартап прича.

Учесници инфо дана ће имати прилику да:

  • чују о стартап екосистемима, започињању сопственог посла и доступним видовима подршке,
  • чују примере добре праксе,
  • добију одговоре на сва питања о започињању сопственог посла.

Напомена: Молимо све заинтересоване за учешће на Инфо дану да своје присуство потврде путем формулара који је доступан на следећем линку.

Уколико будете имали додатна питања, можете нам се обратити путем мејла This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас