English   Srpski

Дан отворених врата на ФМГ Краљево

Током протекле недеље, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву организовао је манифестацију „Дан отворених врата“, намењену ученицима средњих стручних школа и гимназија који намеравају да упишу студије машинства, грађевинарства и заштите на раду.

Гости нашег факултета били су и ове године ученици средњих школа Рашког, Расинског и Моравичког округа. Више од 200 ученика имало је прилику да се упозна са условима студирања и смештаја у студентском дому, постојећим и будућим студијским програмима, пријемним испитом, међународним разменама, такмичењима и другим важним студентским темама и активностима (вештина управљања и програмирања беспилотном летилицом, примена савремених технологија моделирања и 3Д штампе, управљања и програмирања робота и сл.).

Поред тога, будући бруцоши као и садашњи студенти, могли су и да се упознају са радом компанија из струке и да у директном контакту с представницима тих компанија, представницима факултета и студената, сазнају све о могућностима које им наведене области пружају избором одговарајућег студијског програма, у оквиру „Сајма запошљавања и стручних пракси“ који је био саставни део манифестације „Дан отворених врата“.

ГАЛЕРИЈА

View the embedded image gallery online at:
https://www.mfkv.rs/vesti-fakultet/dov-fmg-2023#sigProId5f12a7d8bf

Print

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас