ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА SIEMENS MOBILITY D.O.O. CEROVAC

Компанија Siemens Mobility д.о.о. Церовац позива студенте Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за програм доделе стипендија за зимски семестар школске 2022/2023. године.

Компанија Siemens Mobility d.o.o. Cerovac овим програмом стипендирања жели да пружи подршку студентима са истакнутим академским резултатима и интересом за даље усавршавање у области железничког саобраћаја.

Критеријуми за пријаву:

Позив се односи на студенте Мастер академских студија који похађају курс Creo Basic или Creo  Advance:

Потребна документација:

Рок за подношење пријава је 31.09.2022. године.

Износ стипендије је 25.000,00 РСД

Трајање стипендирања: од 6 до 18 месеци

Стипендије ће доделити селекциона комисија која се састоји од три представника Siemens-a и професора факултета на коме се организује програм стипендирања. Одабир кандидата извршиће се у складу са горе наведеним критеријумима.

Исплата стипендија се врши за сваки месец који студент проведе у програму стипендирања.

Студенти самостално дефинишу план и програм рада уз подршку Siemensa. Тема мастер рада биће дефинисана од стране Siemensa или у изузетним случајевима од стране студената.

Након успешно завршеног програма стипендирања студент потписује Уговор о раду који ће трајати у дужини од минимум двоструког времена проведеног у програму стипендирања или највише 24 месеца. У овом периоду студент се плаћа по Siemensovom интерном плану зарада. Ако студент не испуни временски оквир предвиђен Уговором о раду, исплата мора да буде пропорционална.

Студент ће провести минимално 200 сати продуктивног рада у Siemens Mobility d.o.o. Cerovac током године.

Контакт особа у Siemens Mobility д.о.о. Церовац: Невена Тепавчевић

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Текст позива: pdfПозив за доделу стипендија

Print