English   Srpski

Студентске вести

Обавештење о терминима одржавања

Обавештење о терминима одржавања

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву од суботе, 28.1.2023. године, почиње са извођењем припремне наставу из математике за средњошколце, који планирају да упишу Основне академске студије на неком од техничких факултета у Републици Србији.

ЈАНУАРСКО - ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК

ЈАНУАРСКО - ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК

Пријављивање испита за фебруарски испитни рок на основним академским студијама, као и јануарски рок на мастер и докторским академским студијама биће отворено од 30.1.2023. до 2.2.2023. године. Пријава испита обавља се преко факултетског информационог система.

Бесплатна припремна настава из математике

Бесплатна припремна настава из математике

И ове године, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву, организује припремну наставу из математике за средњошколце, који планирају да упишу Основне академске студије на неком од техничких факултета у Републици Србији.

Студијски програми

Вести

Еразмус+ и Хоризонт Европа инфо дан

Еразмус+ и Хоризонт Европа инфо дан

У петак, 10.2.2023. године у 12 часова, у конференцијској сали ФМГ Краљево биће одржан Инфо дан посвећен конкурсима за међународне пројекте у оквиру програма Еразмус+ и Хоризонт Европа.

Прикупљање писмених понуда

Прикупљање писмених понуда

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву Универзитета у Крагујевцу расписује оглас ради давања у закуп непокретности у својини Републике Србије путем прикупљања писмених понуда.

Посета Катедре за мехатронику ФТН Чачак

Посета Катедре за мехатронику ФТН Чачак

Чланови Катедре за мехатронику Факултета техничких наука у Чачку су у оквиру сарадње са Катедром за производно машинство Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, посетили наш Факултет у среду, 14.12.2022. године.

Конкурси и стипендије

Обавештења

Please enter the email address for your account. A verification code will be sent to you. Once you have received the verification code, you will be able to choose a new password for your account.

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас