English   Srpski

Студентске вести

Презентација компаније Meusburger

Презентација компаније Meusburger

На Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву одржана је презентација аустријске компаније Meuburger, светски познатог произвођача компоненти алата за инјекционо бризгање пластике.

Посета НТП Београд

Посета НТП Београд

Студентски парламент Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву је у сарадњи са Канцеларијом за младе града Краљева, организовао посету Научно-технолошком парку Београд.

Свечана додела диплома

Свечана додела диплома

ФМГ Краљево позива студенте који су дипломирали на ОАС и МАС машинског инжењерства и ОАС грађевинског инжењерства у току школске 2021/2022. године, да присуствују свечаној додели диплома.

Студијски програми

Вести

Посета кинеске компаније ''PRCO''

Посета кинеске компаније ''PRCO''

Директорка људских ресурса компаније ''PUNAI d.o.o.'' која послује у саставку кинеске компаније ''PRCO'', г-ђа Биљана Шубарић посетила је 25.11.2022. године Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву.

Прикупљање писмених понуда

Прикупљање писмених понуда

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву Универзитета у Крагујевцу расписује оглас ради давања у закуп непокретности у својини Републике Србије путем прикупљања писмених понуда.

Конкурс за мобилност запослених

Конкурс за мобилност запослених

У складу са потписаним Уговором о додели наменских бесповратних средстава између Универзитета у Крагујевцу и Фондације Темпус, Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за стипендирану одлазну мобилност запослених.

Конкурси и стипендије

Обавештења

FMGKV

Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву

Доситејева 19, 36000 Краљево
Република Србија

+381 (0)36 383 269

Пратите нас